Oh wat is het leven fijn als de zon schijnt!

Oostenrijk, Bad Gastein

Toen ik opstond en mijn tent openritste zag ik dat het gesneeuwd had vannacht! Nee niet op mijn tent, maar de sneeuwgrens lag duidelijk lager dan gister! Echt supermooi, ik proefde de sneeuw gewoon in de lucht🤗. Ook de wolken kon ik bijna aanraken! Helaas zat ik net te laag, ik kreeg wederom een portie motregen op mijn pet. Regenpak aan en opdoeken maar, te koud en te nat om te blijven!

De eerste paar uur bleef het miezeren maar had het wel lekker warm in m'n pak. Ik kwam nog een grote pad tegen, die was zo sloom van de kou dat een foto geen probleem was. Daarna heb ik hem maar in de berm gezet voor hij zou worden plat gereden, das zonde.

Mijn lijf en ik hadden vandaag duidelijk minder moeite met de kou, moest blijkbaar even wennen. Ik fietse nu echt tussen de bergen door, wel wat klimmen maar om mij heen heel hoge bergen. Doordat dit blijkbaar de enige weg door het dal is gaat de route vaak langs (snel)wegen, spoorbanen en industrie. Toch waren er nog genoeg idillysche stukjes om blij van te worden! En afentoe kwam zelfs de zon door woehoe🤗. En dan smaakt een stuk chocola nog veel lekkerderder!

Op een geven moment leide de route een tunnel in, en die duurde lang, heel lang (2km?) En het was ook best goor en mega lawaaiig met al dat verkeer naast je. Eenmaal de tunnel uit was het weer beduidend beter, een zonnetje en minder koud, super!
Toen ik tegen 16:30 op de camping aankwam scheen hij nog ☀️. Eindelijk weer eens normaal de tent opzetten en even alle zooi laten drogen, doei klamme bende tot hopelijk niet snel!
Volgens de camping eigenaresse word het vannacht weer rond het vriespunt, maar ja ik kan het hebben 💤💤💤

Leuk: pad en zon
Niet leuk: weinig!

Dag afstand: 90 km
Totale afstand: 1621 km
Gemiddelde: 14 km/h
Hoogtemeters: 1025 m

Camping & plaats: Erlengrund in Bad gastein
Warme prak: 2 waanzinnig lekkere hamburgers en pasta met Boursin en verse tomaat (oja!! Echt bijna in Italië, heb voor morgenochtend yoghurt met koffiesmaak bij het ontbijt, yeehaaa! #nostalgie 😍)

Geschreven door

Al 10 reacties bij dit reisverslag

Vanes ik geniet enorm van je verslagen😊 En jij geniet duidelijk van alles wat op je 'pad' 😂 komt! Blijf genieten dan doe ik dat ook! Liefs Eef

Eef 2016-05-17 20:38:06

Iedere keer een glimlach😄 Toffe stukjes vanes! Blijf genieten

Vincent 2016-05-17 20:53:02

Hé 'kutwijf' (mag wel toch😀?) CHAPEAU!! Heel leuk je verhalen..... succes nog verder en blijf vooral genieten en schelden!! 😊kus

Marja 2016-05-17 20:53:26

Fijn dat het weer iets beter is. Nog even en ik lees dat je knieen berbrand zijn😉😡. Kom je nog leuke mensen tegen? Liefs win

Winnie 2016-05-17 21:09:51

Na regen komt zonneschijn. Fijn is dat. Geweldige verhalen. Nu al benieuwd hoe je treinreis gaat verlopen.

Jelle 2016-05-17 22:19:21

Wat is je neus bruin! Bijna bongiorno mop ;-)

Sandra 2016-05-18 09:26:35

Petje af hoor, respect voor je kuiten, leuk om te lezen en vooral door gaan ☺😊 ook erg mooie foto's! Zit de pad op het huisrif ?😉

Alain 2016-05-18 13:04:59

Leuk om te lezen/ volgen allemaal en de foto's: Mooi! Geniet!

Miriam 2016-05-18 19:11:27

jakeks de pad!!! zet mij gerust tussen de haaien, maar van padden en kikkers ben ik bang.. raar he.. verder ruik ik de sneeuw in de lucht als je hem beschrijft.. zou je ook niet ook nog buiten mooie foto's reisverslaggeefster worden of zo?? succes verzekerd !! We rijden op je porte bagage lekker mee.. tot morgen!!

Greg & Chris 2016-05-18 23:20:50

Een verzoekje.... Denk ik van die vieze vissen af te zijn, fotografeer je een slijmerige pad... Jakkes! Doe ma nie meer....

Miss Cosmo 2016-05-19 13:26:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.