Slang en worst

Duitsland, Barchfeld

Mijn eerste rustdag stond vandaag gepland, maar omdat het weer zo geweldig is en er 30 meter naast mijn tent een huis werd gebouwd dacht ik kom pak je handel op en fietsen met dat kadaver!

Vandaag was qua landschap en dorpjes redelijk gelijk aan gister, het verveeld gelukkig nog niet ๐Ÿ˜Š. Ik fietste op de Werra radweg, grotendeels autovrij en redelijk goed wegdek, op de kasseien in de dorpen en wat mountainbike paden na. Langs de Werra radweg staan vaak schuilhutten voor als het regent dat 't giet, en ik besef mij weer wat een mazzel ik heb๐Ÿ˜‡
Bij de plaats Herring doemde er een enorme witte berg op, volgens n bordje zijn hier de zoutmijnen. De zoutvoorraad voor heel Duitsland schijnt hier te liggen, nou die berg lijkt mij inderdaad groot genoeg.
En ik heb zelfs nog een slang gezien! ๐Ÿค— Hij was helaas te snel voor een fatsoenlijke foto maar het bewijs is er (goed zoeken op de foto met veel asfalt).

Na 70 km bereikte ik de camping, maar helaas duurde het nog 2 uur voor deze weer open ging. Dan maar door naar de volgende, die was "maar" 36 km verder.
Redelijk moe aangekomen op de volgende camping zag ik al snel dat het geen briljante camping was, maar nu moest ik echt stoppen.
Vreemde bedoening hier, apart sfeertje, maar ik kon het niet precies benoemen. Dat er van drie verschillende kanten best hard muziek komt hielp in ieder geval niet. Toen ik even later terug liep uit het douchehok (met douche zonder deur ๐Ÿ˜ค) stond er een meneer poedelnaakt te barbecuen๐Ÿ˜ณ wat een lef zo met z'n worst bij de hete kolen. Het was meer dan ik hebben kon, ben snel m'n tent ingedoken voor ik nog een uitnodiging kreeg om worst te komen eten๐Ÿ˜ฑ

Leuk: de slang
Niet leuk: de camping

Dag afstand: 109 km
Totale afstand: 784 km
Gemiddelde: 15 km/h
Hoogtemeters: 568 m

Camping & plaats: Badesee in Immelborn
Warme prak: supermarkt-braadworstjes met champignons, doperwtjes en een sjalot

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Getsie een worst achter de worst... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ vind het wel echt een actie wat enkel en alleen jou kan overkomen. ๐Ÿ˜˜

Anna 2016-05-09 11:03:41

Welke slang was leuk?๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

joke 2016-05-09 11:07:30

Hahaha Zat je op een nudistencamping? Of heet de beste man gewoon Hans? ;-)

Luc 2016-05-09 12:18:12

Haha prachtig en nou kun je worst krijgen, en dan verstop je je! ;-)

Moniek Achterkamp 2016-05-09 14:46:11

geweldig jouw posts we kijken er elke keer naar uit!! tof zo'n slang.... en zeg .. zijn er eens ballen te zien.. heb je er geen foto van.. was hij zo eng dat je ervan ging lopen dan.. lol veel fun nog en blijven posten!!

greg & Chr= 2016-05-09 20:28:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.