Actief dagje

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen voor zevenen wakker en om 7 opgestaan. De start van de Ennstal Classic is om 9 en we willen gaan kijken. Ik ben ruim op tijd klaar en heb zelfs Kono uitgelaten maar of Jan op tijd klaar is.
Jan was zelfs ruim op tijd klaar dus we gingen op weg. Het was al aardig warm dus gewoon in korte broek en T shirt. Er waren alleen al 10 autos aan de start die ouder dan 100 jaar waren. Een beetje rondgekeken en ze allemaal zien starten. Ònderweg wat lkkers bij een kraam meegenomen voor bij de koffie. Jan was nog even naar de apotheek. Dan richting huis gegaan. Dus ook aan de koffie met het lekkers.
Dan bekijk ik Jan zijn medicijnen en er staat niets op en ik heb geen idee behalve vanaf zondag. Ook heb ik het idee dat het niet helemaal klopt. Dus geprobeerd de uroloog te bellen maar kwam er niet door en later waren ze al weer dicht. Ik had vanmorgen gelijk gemaild en geen antwoord gekregen. Dus vanmiddag maar weer aan de wandel naar de apotheek.
Dan nemen we Kono mee is ze ook gelijk weer een ronde geweest.
We waren naar het vakantiehuis gegaan en hebben alle was meegenomen. Ook eerst een nieuw hangslot voor de bunker gekocht daar had Stephan omgevraagd. Ook de rekeningen die er lagen van Steiner gefotografeerd. Het warme water was kapot (gasten hadden mij niet gebeld.) Maar schijnbaar Stephan want die had mij gevraagd of ik het warme water wilde controleren en dat deed het weer. Morgen gaan we de was terug brengen en het huis doen en de bedden opmaken.
Ik was ondertussen weer fotos en filmpjes van Jannick en Meli aan het opladen. Dus weer overal fotos en zo bijgezet. Vanavond probeer ik de filmpjes te doen.
Dan nog mijn eigen fotos opladen van de Ennstal Classic. Ja zo blijf je bezig.
Dan aan de wandel met Kono en Jan, een grote ronde Gröbming. Op het eerste deel kon Kono haar behoeften doen en dan konden we door het centrum wandelen naar de apotheek en een ijsje eten en dat op een bankje in het kastanienpark. We moesten even naar de achterzijde want alles is afgesloten in het centrum. Maar achterlangs konden we bij een bankje komen en dan heerlijk onder de boom in de schaduw. Toen we thuis kwamen gutste het zweet met stralen van me af. Kono viel voor dood neer.
De was in de droger gedaan en een was weer in de machine. De was gevouwen en gestapeld. Dat neem ik morgen weer mee terug naar het vakantiehuis.
Nu eerst maar weer eens verder met de filmpjes.
https://youtu.be/x44u8ce9dfU
https://youtu.be/7oLSmZZR6J4
https://youtu.be/DzwHpmGn1LY
https://youtu.be/c857wmpIfho
https://youtu.be/sKEXFiYfwvY
https://youtu.be/258DPts5xk4
https://youtu.be/rOaCX0aq0zA
https://youtu.be/91iTtHQCpbQ


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Erg mooi al die oldtimers

Christina 2024-07-19 03:02:36
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.