Der wilde Berg

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om 7 uur wakker en opgestaan. Douchen en aankleden en daarna tafel dekken. Het was om 7 uur al 21 graden buiten en de temperatuur steeg behoorlijk door bij volle zon. De familie kwam ontbijten en nadat de kinderen ook klaar waren op weg gegaan naar Mautern. De kinderen hebben ook een Sommercard.
Het park is nu 5 jaar van de Planai. Het is gemoderniseerd, veiligheidsmaatregelen getroffen en gewoon helemaal opgeknapt.
De eerste jaren was het 14 Euro entree en mocht je gratis met de Rödel naar beneden. Nu kost het 19 Euro entree en moet je per persoon 6 Euro voor de Rödel betalen.
We gingen met de stoeltjeslift naar boven en de liftmensen hielpen met Sabrina erin te zetten en er weer uithalen. Sabrina geniet dan met volle teugen.
Ze hebben beide in het hooi gesprongen en Sabrina bleef maar zeggen ik heb het geschaft.
In het park was het niet druk en in de speeltuin konden ze zich helemaal uitleven. Ze bleven van de grote glijbaan af gaan. Ook de eenhoorn rit is nog steeds een hit. Dus snel eraf en dan naar de instap rennen en er weer op.
Aangezien de laatste 3x dat we er waren we met regen weggingen en dus de Rödelbahn dicht was kon Theresa nu happy zijn. Ook Sabrina wilde met de Rödel dus Oma met Sabrina naar beneden. Voor ik zo laag op die Rödel zat was toch echt een uitdaging maar na een plof zat ik er op en dan Sabrina voor me gezet. Theresa mag alleen.
We zagen zwarte wolken aankomen en zijn toen op weg naar de Rödel gegaan en zowaar was het nog droog.
We hadden een leuke dag en zijn in Liezen naar de McD gegaan. Rond 3 weer thuis. Ook hier inmiddels donkere wolken maar nog steeds droog.
De komende week gaan de temperaturen naar beneden maar dan komt waarschijnlijk de volgende hittegolf.
F1 gekeken en dat was kakken van Max en Norris. Typisch 2 honden vechten om een been en 3 anderen gingen er mee heen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

leuk de foto's met de meiden, je ziet ze genieten

Christina 2024-07-01 02:14:40

Heerlijk! Wat een topdag hebben jullie weer gehad!

Annemarieke 2024-07-02 17:53:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.