Dag in en rondom het huisje

Frankrijk, Marcols-les-Eaux

Vandaag een dag bij het huisje, wat een ontzettende luxe de broodjes service. Het is ook altijd een verrassing wat voor lekkers er nog meer bij zit. Het bakkertje is zo klein dat het snel uitverkocht is en weer opnieuw mag gaan bakken. Vandaag zaten er zelfs cakejes bij die je volgens Joyce helemaal op kon eten ook het papier :-)

Jos en Joyce zijn in de buurt gaan wandelen en op zoek gegaan naar de dieren, ze hebben vooral veel sprinkhanen gezien en het erg naar hun zin gehad met zijn tweetjes. Joey en mama zijn in de buurt gebleven en hebben door de tuin gewandeld en het daarbij behorende riviertje.

Verder nog wat opgeruimd en de was gedaan, wat een luxe is dat als je thuiskomt en je kan allemaal schone kleren in de kast leggen i.p.v alles voor de wasmachine neergooien en nog moeten wassen!

Ons bevalt het leven in een eigen appartement toch best goed, je bent van alle gemakken voorzien en kan alles netjes opruimen als je dat wil. Er is nog genoeg plek over voor de treinbaan en je kan ook nog eens ergens anders overnachten.

Joey was vandaag wat minder fit maar een boterham met vakantiepasta of zoals Joyce en Joey het noemen snoepjespasta gaat er toch altijd wel in.

Samen met Joey de folder bekeken van de train de l'ardeche die voor morgen op het programma staat. Joey wil al vanaf het begin van de vakantie met de trein mee, hopelijk is deze goed genoeg.

Nog heerlijk buiten geweest bij het water en pasta die mama met tonijn gemaakt. Dat is altijd smullen, pizza is lekker maar op den duur wil je toch wat anders.

Met Joyce nog een spelletje gedaan toen Joey al naar bed was en nu nog wat quality time samen. Waarschijnlijk word dat nog een grote mensen spelletje ....

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.