Eerste vakantiedag!

Frankrijk, Dijon

Vandaag een rustige eerste dag in Frankrijk gehad. Allemaal toch nog erg moe van de reis en het later naar bed gaan van gisterenavond.

Heerlijk ontbijt gemaakt met pannenkoeken en zelf afgebakken broodjes met een gebakken ei erbij. Morgenochtend eens kijken of het stokbrood hier in Frankrijk echt zo lekker is.

Bij het aankleden paste Joyce haar voeten niet meer goed in de legging en aangezien het de komende tijd toch wel warm zal zijn haar legging afgeknipt. Joyce vond dit wel heel erg interessant en wist nog wel wat meer creaties te maken ha ha.

Baby Anna is ook mee op vakantie en heeft de spinnenweb stoel gevonden, de verhuurder moest gisterenavond twee keer kijken om te zien dat het om een babypop ging i.p.v een extra niet opgegeven persoontje :-)

De kinderen vermaken zich prima met wat klei en de lego trein, waarbij Joey voordat we vertrokken twee wissels en wat spoor erbij gekregen heeft.
Joey is helemaal fan van treinen en vind de trams die hier rondrijden helemaal geweldig. Voor morgen hebben we dan ook bedacht om de stad te gaan verkennen met de tram.

Een heerlijke zelfgemaakte maaltijd, wijntje erbij een avondwandelingetje wat wil je nog meer :-)


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.