Dagje Sarlat

Frankrijk, Sarlat

Vandaag eerst heerlijk uitgeslapen tot 9:00 uur echt luxe :-)
Daarna lekker ontbeten met de broodjes die nog over waren van de reis met ei en Nutella (vakantie pasta)

Wat nu wat gaan we doen, besloten om eerst een bezoek te brengen aan Sarlat op zo een 15 km verderop. Een mooie en toeristische stad met veel toeristenwinkels die allemaal hun eigen ambacht hadden. Ontzettend leuk om door te lopen, Joyce zag er van alles.

Heerlijk een ijsje gegeten in de schaduw en geklets met de meneer naast ons die hier ook op vakantie was en Joyce zo een mooi meisje vond. Hij woonde zelf aan de rand van Parijs en gaf nog de tip om naar binnen te gaan bij het kerkje waar we nu tegenaan zaten. Het was inderdaad een heel mooi kerkje, maar het orgel wat muziek maakte. Maakte het voor Joyce helemaal geweldig, met open mond heeft ze zitten luisteren. Maakte nog meer indruk als alleen de Bim Bam elk uur.

Alles heerlijk op het gemakje gedaan, maar dan is het ineens alweer tijd om te eten en ja de winkels waren verder dicht op zondag. Dus hop op de terugweg langs Montignac om een pizza, dat Montgnac'en bevalt erg goed. Maar hebben niet het idee dat we hier minder rond van gaan worden :-)

Onze nieuwe eerste behoefte WiFi werkt niet meer tot in het huisje, hoort het wel te doen maar nu even niet meer.

Vanavond lekker gekletst en Jos een biertje gedronken met de mannen. Nog wat tips gekregen over de omgeving en zei het recept om mosselen te koken. Wat voor ons zo vanzelfsprekend is, was voor hun een hele openbaring.

Morgen op advies van Jaap een stukje lopen in de omgeving.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Ziet er super uit! Ben jaloers :) hier is school weer begonnen...wij zitten al weer in het "gareel"! Dus...geniet ervan! Xx

anne 2014-08-25 14:29:32

Het is ook echt super genieten met volle teugen!

deBelletjes 2014-08-25 21:17:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.