Dagje op het vakantiepark

Frankrijk, La Chapelle-Aubareil

Vandaag een dag rustig aan en lekker bij het huisje gebleven. Joyce is samen met papa om boodschappen geweest. Zal je net zien dat ze bij de Intermache aan het balansen zijn, dan toch maar naar de plus.

Vanmorgen heeft Joyce nog mooie tekeningen gemaakt voor de drie poesjes die ons huisje inmiddels goed kunnen vinden.

Ik nog even heerlijk gezwommen in het privé zwembad wat wel wat koud is, maar des te lekkerder is het om weer op te warmen in het zonnetje.

Na het slaapje van Joyce lekker buiten gespeeld in de zwembroek met water en het beetje water wat nog in het kinderbadje stond. Ze vind het heerlijk om een beetje aan te tutten met water en het was er warm genoeg voor.

We eten een banaantje, vraagt mama aan Joyce: "is Joyce ook een aapje? antwoord nee!, is Joyce dan een poesje ? antwoord nee!, is Joyce een kindje? antwoord nee!, Is Joyce een meisje? antwoord Joyce, Joyce grote meid mama!"
Papa moest hier erg om lachen, waarop ze tegen hem zegt: "Papa moet lachen!"

Net voor de parking zit en hobbel in de weg en elke keer als we daar bijna zijn zegt ze: "Mama schrikken?" en ligt ze vervolgens helemaal in een deuk als we er overheen gaan en ik een schrik geluid maak.

Na het eten nog even naar de glijbaan en schommel geweest, waar ze haar nieuwe kunstje kon laten zien. Het lukt haar nu heel goed om via het gammele trapje alleen omhoog te klimmen.

Papa en mama nu weer tijd om een spelletje te doen en een beetje te lezen heerlijk hoor.

Morgen Is het plan om naar het alligator park te gaan. http://www.aquariumperigordnoir.com/iphone/en/animations.html
Joyce vind vissen helemaal geweldig en de excursies met een gids hebben we nu wel gehad. We weten het nu zeker we maken er niet veel van als ze alles in het Frans vertellen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.