Grotten van Han

België, Han- sur-Lesse

Vandaag gaan we naar de grotten van ( oom) Han. Op de een of andere manier is die link gelegd😂😂.
Geen treintje die ons vanaf de parkeerplaats er heen brengt maar 300 meter lopen. We hadden voor 10 uur gereserveerd maat waren er al op tijd en konden mee met de groep van 9.30 heerlijk rustig, na de grotten van Hotton vallen deze grotten een beetje tegen nog wel mooi maar minder mooi als de vorige. We hadden ons verheugd op een boottochtje door de grotten maar helaas zat dat er ook niet in.
Na de grotten gaan de jongens eerst even uotrazen in de grote speeltuin, en eten we alvast een broodje.
Hierna vertrekken we richting wildpark aangezien de jongens al flink gewandeld hebben deze vakantie en we 7 kilometer door het park wat teveel van het goede vinden gaan we met de safari- cars. Wat een geluk voor Albert hier spelen ze wel het bekende liedje af, Stan vind het prachtig en zit te dansen op de stoel.
Onderweg zien we mooi wat beestjes en Stan geniet er wel van, beide jongens vinden de beren prachtig hier hebben ze de hele rit op gewacht en eenmaal die gezien hebbende kunnen e niet wachten om weer te gaan spelen gelukkig voor hun was het het laatste dier... na nog even spelen in de speeltuin gaan we weer richting auto.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.