Laddertjes wandeling

België, Rochehaut

Vandaag schijnt het zonnetje weer gezellig. We vertrekken naar Rochehaut voor de laddertjeswandeling deze heeft Albert in nederland al gezien en lijkt hem heel mooi, enige minpunt in de recentie's lees je overal aannevolen leeftijd vanaf 12 jaar.
We besluiten het er op te wagen als het niet lukt keren we om.
Verrassend genoeg genieten de jongens met teugen en klimmen en klauteren ze overal met gemak overheen. Als Stan een afdaling te steil vind glijdt hij op de billen er wel vanaf😃. ( ik ga niet eens een poging doen om die broek schoon te maken) en Koen vraagt liever om een hand.
Het eerste stuk is flink dalen tot we bij het riviertje komen hier nemen we even pauze voordat we aan het klimmen gaan beginnen. Hier komen we meer wandelaars tegen die de jongens elke keer complimentjes geven dat ze het zo goed doen dit geeft ze weer nieuwe energie.
Stan heeft zelfs nog energie om een stukje te gaan rennen ook al zeggen we dat het verstandiger is om niet te doen, daar is hij zelf ook achtergekomen want door de regen zijn sommige stukken best glad en hij ligt languit.
Iets verder op gaat Koen zijn kaarsje langzaam uit en Albert tilt hem het laatste stukje het bos uit eenmaal weer op de weg loopt ook Koen dapper het laatste stukje terug naar de auto.
Op de terugweg gaan we nog even bij een terrasje aan waar de jongens een lekker ijsje eten en wij een crepe met ijs.
Voor nu lekkerde beentje omhoog en genieten van het zonnetje.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Goed gedaan Stan en Koen! Knap hoor.

Harm en Hilma 2024-07-28 16:36:02
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.