Laatse dag Terceira

Portugal, São Mateus da Calheta

Als het goed is, is vandaag onze laatste dag op Terceira. De bedoeling is nog steeds om morgen naar Sao Jorge te vliegen. Misschien dat Helene roet in het eten gooit, maar dat is pas voor morgen.

Vandaag hebben we dus nog even tijd om de laatste plekjes te bezoeken die we nog hadden gepland. We ontbijten bij onze favoriete bakker met een vers broodje en een Galão. Galão is een soort cafe latte. Check wikipedia maar. Hierna rijden we naar Sao Mateus. Hier bezoeken we een mini mueum over de walvisvaart van het verleden. De grotere musea hierover bevinden zich op de andere eilanden. We lopen nog even door de haven en het begint de plenzen. Dus rijden we door naar Praia de Vitoria. De tweede plaats van het eiland. Vooral Amerikaanse toeristen vanwege de Amerikaanse luchtmachtbasis. Leuk strandje en wat leuke gebouwen. We doen nog wat inkopen en gaan terug naar ons appartementje om de tassen in te pakken voor morgenvroeg.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.