Dag 20 - 11 mei Eigenbrakel - Hennuyeres

België, 's-Gravenbrakel

Dag vol verrassingen

Het idee van de dag was om te lopen vanuit Eigenbrakel naar Hennuyeres waar David een bio/lokale markt georganiseerd had.

We kwamen een bordje tegen dat het landschap van ons is. En na een aantal kilometers belandden we in het dorpjes Ittre met zowaar een redelijk grote supermarkt voor zo'n klein plaatsje L'épicerie Du local au bio.
Grappig was een bordje met een waarschuwing aan de kruiwagen. Vuil storten met een kruiwagen waar het niet gewenst is. Zie de foto met Potager Communal.
Ook in Hennuyeres is een grote biosupermarkt.

Al wandelend worden we als team blij van deze ontdekte plekjes. Als dat hier in Wallonië kan, moet het toch potentieel ook in Nederland mogelijk zijn om lokale supermarkten te introduceren?

Wil je ons steunen?
Beter gezegd: Wil je de Aarde steunen? We merken bij ons bezoek aan een plek waar mensen hoederschap voor de Aarde nemen, dat zij zich gesteund voelen voor hun goede werk. Op deze pagina https://www.veerhuis.nl/donation/ kun je met een bedrag naar keuze ons en onze opdrachtgever de Aarde steunen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.