Stella roept :-)

Nederland, Biggekerke

Voor vandaag een mooi knooppunten rondje gevonden, door de polder naar Middelburg en weer terug.
Margreetje en Kees zijn alweer onderweg naar huis, ik ben weer in mijn uppie, ook niets mis mee.

De koeien vonden me weer zeer interessant en heb dan ook een gesprekje met de dames gevoerd ;-).
Bij de molen een zak broodmix gekocht voor een lekker meergranen broodje, dat wordt thuis weer bakken.
Een Duits stel vroeg aan mij wat Dinkel is, ik dacht donker brood, maar ik google wel even en het blijkt spelt te zijn, ze vinden me erg aardig :-) en kopen een grote zak meel.
De meeste akkers zijn nog kaal, dus niets te leasen deze keer.

In Middelburg raak ik aan de praat met mede Stella eigenaren. Ze vonden de mijne zo mooi en wilden wel uitleg over mijn groene monster. Heel leuk.

Het is druk! Ik loop een beetje rond en haal iets bij de Appie om onderweg op een bankje te nuttigen. En dat doe ik net buiten de stad in een graanveld, met een mooi uitzicht.
Een knooppunt gemist.....
Oei Oei en nu? Ik pak mijn knooppunten boek erbij en snap er geen b.. van. Inmiddels begint het te druppelen, nou ja, dat was niet de bedoeling. Het ziet er dreigend uit en die lucht gaat meer water geven, dus ik besluit met Google maps terug te fietsen naar Coco en de route te laten voor wat die is. Trouwens ik had eigenlijk ook wel al genoeg weiland gezien :-).

Goed besluit geweest om terug te gaan, want het gaat steeds harder regenen. Ik dacht het wel gehad te hebben, na al dat water van de afgelopen weken, maar nee, niet dus.
De voorspellingen ....... ja, wat zal ik ervan zeggen. Het blijven voorspellingen, ik denk elke dag "maar morgen wordt het beter"!
Wanneer morgen is????

Vanavond toch binnen :-), Oranje speelt en dat moet ik natuurlijk zien.

Fijne voetbalavond, tot morgen!

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Hoi Yvonne, alles is mooier als de zon schijnt maar we voelen steeds nattigheid. Wij zijn weer thuis maar de beloofde zon in het westen bleef uit en de zo vertrouwde druppels beletten mijn was te drogen. Ik deel mijn vakantieverhaal met jou per mail. Groetjes.

Ina 2024-06-21 19:11:07

Ha Yvonne, Wat een rotweer, heel jammer, het had zo mooi kunnen zijn. Ook die weilanden. Wat zijn de verdere plannen? Groet, Ron

Ron 2024-06-21 20:09:46

Wordt het niet eens tijd voor een knooppunten route app. Deze geeft op de kaart aan waar je staat, zegt wanneer er een knooppunt komt en vertelt je als je van het padje raakt😏. Doet het boek niet en de app is altijd up-to-date. Is maar een tip. Liefs Frans

Frans 2024-06-22 18:00:25

Ha Frans, die gebruik ik, maar had de knooppunten op een briefje 😀

ivie74 2024-06-22 18:31:59

Ron, die bekijk ik per dag en nu het eindelijk mooi weer is hoef ik niet zoveel 😀

ivie74 2024-06-22 18:32:50
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.