Zou het nu écht zomer worden??

Nederland, Biggekerke

Nog niet helemaal.....

Ben mijn fiets aan het optuigen, komt er een dametje van een jaar of 20 naar me toe, "wil je ijsjes? Wij gaan weg en kunnen ze niet meenemen" tuurlijk lekker, dank je wel. Lief hè.

Om elf uur bij het hotel van Margreet en Kees afgesproken voor onze fietstocht van vandaag. Wacht even de door buienradar opgegeven bui af, maar dat zijn niet meer dan een paar druppels. Op naar het appartement van Margreet en Kees. Het weer is iets minder mooi dan gisteren, meer wolken, minder zon, maar lekker fietsweer, maar droog! We fietsen via Westkapelle, waar we een bakkie doen en het buitendeel van het oorlogsmuseum bekijken, verder over de zeedijk, met vette tegenwind, naar Domburg. Een mini dorp, met eigenlijk maar 1 straat, waar souvenirwinkels en terassen de hoofdrol spelen. Op één van die terassen genieten we van een heerlijke lunch. Voor mij een twaalf uurtje vis, zalig, een mini tomatensoepje, een boterham met zalm en scampi's en een met mijn (favoriet), een garnalenkroket. Tijd om weer op de terugweg te gaan, nu lekker de wind in de rug. Onderweg bezorg ik een foto makende man, die midden op het fietspad staat, een hartverzakking, Kees belt, maar hij gaat niet opzij, ik toeter (ik heb een scooter toeter) en hij springt de berm in, zó dat werkt :-).
Bij het hotel nemen we afscheid, het was weer super gezellig met elkaar. Zij gaan morgenochtend weer op huis aan en ik mag nog even blijven!

Wat heb ik toch een vervelend leven :-) :-).

Was weer een top dag!
Fijne avond en tot morgen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.