Dag 28: Prato allo Stelvio - Lana ( net na Merano) 64 km

Italië, Lana

We hebben goed geslapen aan de voet van de Stelvio. Het was wel redelijk fris deze nacht, maar deze morgen viel de temperatuur mee en in de loop van de dag werd het alweer serieus warm. We fietsen verder - meestal bergaf- richting Merano in een ongelooflijk berglandschap. Iedere fietsliefhebber zou deze route toch eens moeten doen...in éèn woord " incredibile ".We drinken in de namiddag een lekkere "caffè affugato" langs het fietspad. Met dank aan Greet om ons dat te leren kennen tijdens onze Serata Italiana..." Hoe was de herhalingsles trouwens? dat was toch vandaag dacht ik?"
In Merano zelf was het wat zoeken om de stad door te komen en de camping daar nam geen tenten, alleen campers. We moesten dus nog wat verder fietsen tot de volgende camping in Lana. Daar hadden we geluk dat de uitbaatster ons nog een stukje gras aanbood, want feitelijk was de camping volledig volzet.
We gingen eerst iets eten op de campingrestaurant, maar daar deed de bediening ons zo lang wachten, dat we het aftrapten en naar het restaurant net buiten de camping gingen.

Morgen zou het in de namiddag kunnen regenen...dus moeten we misschien nog eens onderdak zoeken ipv een camping.

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Zo mooi, dat berglandschap!

Paul 2024-09-10 21:57:19

Wat is het daar prachtig! Een andere wereld… geniet ervan

Catherine 2024-09-11 08:34:45

Dat is inderdaad een heel mooie streek, één van de mooiste reizen, met golf ernaartoe appartement in Nals. Chris mee, bregt in Bazel gaan afhalen van schoolkamp als ik mij goed herinner, Patrick en Katrien hotel in Merano.....

Ria 2024-09-11 13:06:13

Zo mooi landschap

Crien 2024-09-11 15:15:33

Heerlijk fietsen dazr , hé Wil ik heel graag nog eens overdoen !!🙏

Greet 2024-09-11 15:24:00

Oja, gisteren idd herhalingsles ! Leuk en iedereen blij omdat het ons tóch gelukt is .. Line gaf weer les zoals wij van haar gewoon zijn : top ! Iris houdt de les bij voor jou .. Non se preocopi 😜

Greet 2024-09-11 15:27:30
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.