Nog even en dan gaat het écht beginnen

Nederland, Emst

Nou het viel mee vandaag. Tenminste de dag begon rustig. Ik heb nog wat wasjes gedraaid en nog lekker staan strijken. Ja je leest het goed, ik vind strijken leuk. Ik vind het heerlijk dat alles dan zo mooi glad wordt. Meestal kijk ik er dan een film of serie bij, maar soms, zoals vandaag dan ga ik even 'zen'. Even bedenken wat er allemaal nog gedaan moet worden. Pen en papier erbij om het gelijk op te schrijven. Dus dat was nog wel ontspannen.
Tussen de middag even naar mijn vader, daar kwamen m'n nichtje met man en 2 zoontjes ook nog even. Ze waren op weg van een weekje vakantie in Brabant naar huis in het noorden van het land. Wat een heerlijke jochies zijn dat toch. Met z'n allen een patatje gegeten. Dus ook dat was lekker ontspannen.
Toen naar huis, want er moet nog het één en ander ingepakt worden. Daar kwam nog wat koffievolk langs. En toen ging Henny zijn "dingetje" proberen, wat hij net bij iemand had opgehaald. Door omstandigheden kon dat niet eerder. Het is iets wat hij nodig heeft bij het fotograferen. Ja hij heeft weer eens lopen "prutsen met een gedachte erachter". Helaas lukte het niet zoals hij bedacht had. Dus moest er nog wat verder "geprutst" worden. Maar hij wilde ook verder met inpakken, toen begon de stress een beetje toe te slaan. Maar gelukkig, dat was na een uurtje weer over. Tja en dan.... past alles erin en hoeveel weegt het dan? Maar uiteindelijk is dat ook gelukt.
Henny ligt nu even in bed, ik ga zo ook nog even. Om 2.15 uur rijden we richting Schiphol. En dan gaat het beginnen!!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Heel veel plezier en vooral veel succes daar! Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen die hier ongetwijfeld voorbij zullen komen! Heerlijk!

Tineke 2021-09-25 08:22:38

Leuk om jullie te volgen! Inmiddels zijn jullie vast al op bestemming. Veel plezier! ! Enne… mocht je straks behoefte hebben aan wat extra zen momentjes… mijn strijkmand gun ik je graag

Wilma Lageweg 2021-09-25 10:13:20

Jullie zijn inmiddels op bestemming aangekomen denk ik : goede reis gehad? Heel veel succes met de fotografie de komende 2 weken en natuurlijk veel plezier!

Trudy 2021-09-25 20:03:01
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.