Open Nederlands Kampioenschap

Nederland, Emst

Afgelopen tijd is Henny druk geweest met het NK. Bij deze wedstrijd is iedereen ingedeeld bij de Starters of de Masters en je kunt met een team meedoen.
Henny doet mee bij de Masters en met het team ApaDukers. Hierin zitten enkele leden van zijn duikvereniging (de ApaDukers) Dit jaar zijn dat Tanja de Vries, Bessel Regterschot en Silvio D'Andolfi. In de wedstrijdweek mag Henny 2 dagen kiezen om de foto's te maken. Henny mag net zoveel foto's maken als hij wil, maar aan het eind van de dag mag hij maar 100 foto's inleveren. De 2e dag ook. En volgende week moet hij uit die 200 foto's 4 foto's kiezen. 1 macrofoto, 1 groothoek foto, 1 thema foto (dit jaar is het thema; Groeten uit Nederland) en de laatste foto mag hij kiezen uit een groothoek met model, een vis of creatief. Een Master moet de foto inleveren zoals hij hem gemaakt heeft. Hij mag hem niet bewerken. Dit jaar was het NK een voorbereiding op het WK. Henny hoopt de ideeën die hij voor het NK heeft gebruikt, ook kan gebruiken voor het WK. Hij was ook bezig met een nieuwe lens, nieuwe flitsers, nieuwe poort en snoots. Dat verreist wel weer de nodige oefenuren.
Gelukkig heeft Henny in het water geen last van z'n nek, dus als hij één keer in het water ligt, blijft hij er zo 2 uur liggen. Wel is hij over gegaan op een kleinere, lichtere camera en onderwaterhuis. En ik mag nog weleens helpen met sjouwen.
Deze week gaan we (verder) bezig met de voorbereidingen voor het WK, zoals; wat nemen we mee, past dit allemaal, welke spullen kunnen niet mee en vooral; hoe ga ik m'n foto's maken. Wordt dus vervolgd.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Erg leuk om te lezen!!!

Michal 2021-09-20 19:28:51

Goede reis en heel succes.

Dirry 2021-09-25 11:26:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.