Pooldag, Santa Claus en de Poolcirkel

Finland, Rovaniemi

Eerst een plaatje van een Finse weer app. Gemaakt om middernacht. Toen was het nog 20 graden. Er werd ook een weeralarm hiervoor afgegeven.
Verder zie je in dit plaatje dat de volgende zonsondergang pas op 8 juli gaat plaatsvinden. We bevinden ons nu in een zogenaamde pool-dag.

Vandaag gaat het weer omslaan. Regen en onweer in de middag. Wij gaan 's morgens naar het zomer verblijf van de kerstman. Een enorm toeristisch spektakel. Gelukkig had hij alle tijd voor ons. Hij was fan van Oranje vertelde hij in zijn dikke pak bij 27 graden.

Het huis van Santa Claus staat op de poolcirkel. Daar gaan we dan ook op de foto. Vrij snel daarna vallen al wat druppels. Wij fietsen nog redelijk droog naar de caravan.

En onder de luifel, met regen en onweer, kijken we nu naar de sprint race van Max.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Santa-decor komt bekend voor dankzij tv-programma Married at First Sight waarin Sarath en Malou figureerden. Met dat koppel liep het in korte tijd niet zo goed af. Maar die hadden ook niet zo’n ijzersterke lange relatie als jullie!

Edward 2024-06-29 14:43:43

Kwam mij ook bekend voor van tv. Bijzonder zo in de zomer bij de kerstman op bezoek. En ja ... voor niets gaat de zon op en bij jullie voorlopig dus niet onder.

Paula 2024-06-29 20:53:30

Geweldig dit

Mimi 2024-06-30 15:03:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.