Dag 96: Lokken Verk - Skaun: 28 km / 2117 km.

Noorwegen, Skaun

Het was een mooie maar moeilijke dag.

Vanmorgen mist, even later zon voor de hele dag. Een paar witte wolkjes voor de foto.

De laatste dag met veel kilometers en eigenlijk nog een relatief moeilijk stuk door een zompig veengebied met veel mos, turf en trilveen. Gelukkig had het al twee dagen niet meer geregend. Op de meest natte plaatsen lagen planken, soms tientallen meters ver.

Toch heb ik op 't laatste nog twee misstappen begaan waarbij ik tot aan mijn enkels wegzakte in de natte turf. Gelukkig geen water in mijn schoenen. Even later schoof ik op een schuine steen weg, viel bijna en kwam met mijn knie in de turf terecht. Niks erg, alleen natte broek.

Mooie vergezichten vandaag. Wanneer de zon schijnt is alles toch veel mooier!

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Weer mooie zichten, Paul, zoals in heel Noorwegen. Je geeft ons goesting om zo te vetrekken. De eindmeet is nu echt in zicht. Je gaat waarschijnlijk nog langs een fjord. Geniet van je laatste wandeldagen!

Georges 2024-09-02 21:48:52

We hebben elkaar ontmoet, wij zij met de laatste kilometers bezig naar Maastricht. Die gaan we in oktober lopen. Dan zijn wij van Amsterdam naar Maastricht gelopen, het pelgrimspad is dan klaar. Jij ook nog de laatste loodjes. Sterkte , Hendrien ook de groeten van Agaath

Prachtige foto’s Paul. 2024-09-02 21:51:43

Idd, dit is een zeer mooi maar *zompig* gebied … Gelukkig geen regen maar zonneschijn die het allemaal nog mooier maakt. Geniet de laatste twee dagen met volle teugen van de natuur in Noorwegen . Kerk in Skaun is belangrijk ..

Gerda 2024-09-02 22:23:43

Het ziet er weer prachtig uit, wat een wandelgenot zo. Nog 2 dagen Paul? Je bent er nu echt bijna. Geweldig vind ik het, respect!

Marjon P. 2024-09-02 22:24:53

Hup,hup, je bent er bijna,..en dan kan je je eens goed laten maseren daar in Trondheim bij de , ..allez ik bedoel bij de 65+ sers. Nog een laatste stuiptrekking..niet ver van de 100 dagen en fijne dag, groetjes.

Lucas 2024-09-03 10:22:27

Moeilijkste etappe als het veel geregend heeft.

Johan 2024-09-06 12:40:44
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.