Dag 38: Øster Løgum - Vojens: 23 km / 862 km.

Denemarken, Vojens

Regenvlagen.

Vannacht had het veel geregend en ook vandaag heb ik weer enkele regenvlagen over me heen gekregen. Toch zijn mijn schoenen binnenin niet nat geworden. Ik kon schuilen onder bomen en achter muren. Liever een half uur onder een boom rechtstaan dan water in de schoenen.

Nergens bushokjes om het een beetje droog te houden.
Ik heb wellicht een paar stukjes van de Haervejen afgekort

Deze middag heb ik nog echte cappuccino kunnen drinken bij een Italiaans wijninvoerder. Ik kon ook nog mee aan tafel voor een soort ravioli-soep. Morgen is het daar groot feest want men viert dan zijn vijftigste huwelijksverjaardag.

Vandaag weer heel rustige wegen. Heb drie trekking-fietsers gezien, geen enkele pelgrim, wel veel koeien deze keer.

https://m.youtube.com/watch?v=bC7V-96OJR8

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Paul, prachtig om je te volgen met foto's en filmpjes, professioneel. Volgens jouw kaartje is je plan om in het noorden van Denemarken de ferry naar Noorwegen te nemen. Dat wordt een hele uitdaging, want Noorwegen is bergachtig met ruwe natuur en dun bevolkt. Ik kijk met jou al uit naar de prachtige landschappen. Succes.

Georges 2024-07-05 21:33:52

Hoi Paul, wat heb je weer een mooi reisverslag met prachtige opname’s , het is telkens weer genieten, we hopen op beter weer voor je in Denemarken. Het ga je goed Paul 🍀

Bert en Marjo 2024-07-05 21:54:00

10 juni was je bij ons. Wat heb je sindsdien al veel beleefd. Ik heb bewondering voor je doorzettingsvermogen en het trotseren van de pijn aan de voeten. Veel leuke opnames heb je al gemaakt. Succes met de voortgang!

marga 2024-07-05 23:00:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.