Dag 92: Oppdal - Langklopp: 22 km / 2026 km.

Noorwegen, Trøndelag

Heel lange grindweg, meestal naar beneden.
De anderen vonden er maar niets aan. Voor mij mag dat wel eens wat eentoniger zijn. Dan kun je je hoofd voor andere dingen gebruiken. Trouwens mijn eerste tropenpet is versleten; ik ben al aan de reserve toe.

De wolken in Noorwegen zijn toch anders dan bij ons. Soms zo dreigend en zwart dat je denkt dat de regenhel dadelijk gaat losbreken. Hier passeert dat, dat draait wat daarboven en speelt verder met de 49 tinten van grijs.
Toch nog flink wat zon gekregen en soms een scherpe wind, in de rug.

Dot is hier een heel goed pelgrimverblijf. Heb vanavond mijn beste maaltijd gegeten in drie maanden. Er waren gekookte aardappels bij, en zalm en wortelen. Alles samen met een saus waar zelfs de honger het moet tegen afleggen.

https://m.youtube.com/watch?v=xEA3lmHA9kE

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Echt fantastisch...je bent er bijna!!! Vandaag kon je al een beetje vieren door eindelijk n keer lekker te kunnen eten... Nog enkele dagen en.... je doel is BEREIKT... 5 maanden geleden was je niet zo zeker dat het zou lukken....

Zoi 2024-08-29 21:36:59

Het schiet op Paul! De laatste loodjes komen er aan en ik hoop van ganser harte dat die niet het zwaarst wegen.😃 Weer een mooie impressie van vandaag en fijn dat je overheerlijk gegeten hebt! Het filmpje van 17/18/19 augustus vond ik ook leuk, wat een apart kerkje was die laatste! Slaap lekker / Sov godt !

Marjon P. 2024-08-29 23:23:44

Schitterende weergave van jou opname..ge zijt een echte krak in het maken van video's.. ge hebt dat ook geleerd in de filmindustrie waar je werkte destijds ,he. Hou de moed er in, je bent er bijna !

Lucas 2024-08-30 13:16:48
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.