Dag 95: Segard Hoel - Lokken Verk: 20 km / 2089 km.

Noorwegen, Trøndelag

Schitterende dag. Stralende zon in een staalblauwe hemel.

Even wel misrekend met voeding. De supermarkt in Meldal zou openen om 12u, volgens twee bronnen, zwart op wit. Wij dus zitten wachten... niks open! Dan maar 9 km verder naar Lokken. Onderweg was nog een benzinestation met winkeltje open tot... gisteren. Zomerseizoen is voorbij!

Het was ook nog spannend voor overnachting. We hadden Bergmann Kroa niet kunnen kontakteren. En toen we er kwamen hingen op de deur 3 telefoonnummers... en niemand die opnam!
Later kwam er gelukkig toch een personeelslid: we zitten weeral onderdak en tamelijk goed deze keer.

Vandaag nog twee nieuwe pelgrimsvrouwen gezien. Eentje ging de weg andersom doen richting Oslo. De andere duwde een karretje verder. Zij heeft tent bij dus hebben we haar nog niet gezien en komen we haar misschien niet meer tegen.
Die duitsers zie je meestal maar een of twee nachten. Zij doen gemiddeld meer kilometers dan een gewoon pelgrim.

Morgen nog 28 km voor de boeg.

https://youtu.be/gz8XvohOJ84?si=b5HOOkt1w5nPtsr6

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Het begint af te korten Paul...heb van jou tocht genoten... veel succes en wandel plezier nog voor de laatste kilometers 😊

Mai 2024-09-01 18:30:08

Paul, de dagelijkse zoektocht voor een maaltijd en overnachting weegt nu hopelijk minder met je doel zo dichtbij. We kijken samen met jou uit naar de aankomst , wat een prestatie .

Nicole 2024-09-01 18:55:11

De finish komt in zicht, heb je enkele weken je tocht dagelijks gevolgt. Het begin heb ik vantevoren ook gelezen. Petje af voor de gehele tocht, ik zou het wel willen kunnen doen, maar denk dat het mij fysiek te zwaar is. Maargoed jij bent er "bijna". Veel plezier voor de resterende kilometers.

Peter 2024-09-01 19:23:18

Einde komt in zicht. Petje af hoor. Heb genoten van de prachtige foto’s.

franskesreizen 2024-09-01 21:29:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.