Dag 73: Lysjøhimet - Tangen: 24 km / 1677 km.

Noorwegen, Tangen

Geen regen. Het was vooral door de bossen droge plaatsen of stenen zoeken om je voeten op te zetten. Hier en daar heeft men planken gelegd om niet helemaal weg te zakken.

Drinkwater konden we uit de rivier nemen maar ik was toch een beetje voorzichtig. Heb water daarvan genomen maar bijna niet van gedronken. Een paar kilometers verder kon ik mijn flessen vullen.

Veel eenzame wegen waar men bijna geen mens ziet. Ik verschrikte een koe en kwam wat schapen tegen. Ik merkte ook wel hoefafdrukken van elanden. Gisteren heeft de Zwitserse twee elanden van dichtbij gezien. Ze hebben haar niet opgemerkt en zijn langzaam verder gewandeld.

Hier bij de Spar zaten een zevental Italianen te eten die ook te voet trekken. Ze hebben slechts 5 dagen tijd en lopen van Eidsvoll tot Hamar. Ze overnachten in hun tenten. Gelukkig voor ons want in de herbergen kan men geen 7 mensen of meer onderdak geven.

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Fantastische landschappen! Je stapt door een prachtig landschap, al lijkt het soms ook wat leeg. Gelukkig zijn er nog de schapen en elanden voor de nodige contacten met de lokalen. En er zijn meer wandelaars op dit pad. Wens je nog veel wandelgenot toe.

Thijs 2024-08-10 20:42:07

Noorwegen ziet er zo mooi uit als ik in gedachten had. Je bent een geluksvogel dat je dit allemaal kan zien. Of ligt het aan de mooie foto's die je altijd maakt. En het grondwater is dus ook goed aangevuld geweest door de vele regen. Frank De Booser zal content zijn. Jij waarschijnlijk beetje minder als je zoveel door de modder moet lopen. Maar nu zit het zonnetje er precies toch bij. Nog veel stalplezier. Groetjes

christine 2024-08-10 21:11:17

Prachtig, zoals ik Noorwegen van een drietal reizen ook ken. Eens je bij de westelijke fjorden komt wordt het nog spectaculairder. Geniet ervan, Paul.

Georges 2024-08-10 21:32:02

Ik wens je nog veel zon en niet te warm weer. T is dan toch wat leuker en een beetje companie is 's avonds is ook leuk meegenomen.

Danielle 2024-08-10 22:16:41

Komaan nonkel, goe bezig. Geniet ervan hé😉

Kristel 2024-08-10 22:47:48

hallooo beste Paul ik volg je nog steeds ... wat je doet is fantastisch ... en je zit echt in zeer mooie streken ... ik hoop dat het je extra motiveert !!! Paul hou je goed en tot hoors !! frans van steenwinkel

frans 2024-08-10 23:12:08

Prachtige landschappen ! Jouw verslagen en foto's of video's altijd echt de moeite Leuk dat je nu gezelschap hebt...

Zoi 2024-08-11 20:07:33
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.