Dag 23: Warfleth - Osterholz-Scharmbeck: 24 km / 536 km.

Duitsland, Osterholz-Scharmbeck

Een dag met hindernissen.
De eerste hindernis, de Weserrivier, was ik met de plaatselijke ferry vlugger over dan gedacht.

De tweede hindernis vroeg wat meer tijd. Ik probeerde gisteren een kamer te vinden via AirBnB. Na een uur stuurde Brigitte een bericht van niet-bevestiging. Ze ging liever naar Rod Stewart kijken in Hamburg.
Tweede kamer aangevraagd, maar vanmorgen nog geen bevestiging gekregen. Ik kon dus na de ferry-vaart niet vertrekken want misschien zou ik lopen naar een plaats waar ik niet kon overnachten.
Dan AirBnB gebeld... ze moesten weer alles weten, naam spellen, telefoonnummer, email, geboortedatum en de laatste 4 cijfers van de kaart waarmee ik betaald had. Ja, met welke kaart had ik nu betaald. Ik heb 5 kaarten bij, op 3 verschillende plaatsen verspreid over mijn lichaam. Ik denk dat ik ze allemaal heb moeten bovenhalen. Na zowat een half uur wist het vriendelijk madammeke aan de andere kant, dat 'ik' het was en dat Olivier de kamer afgezegd had. Ik kijk naar mijn mail en inderdaad dat bericht zat toen ook in mijn box.

Heb dan toch nog iets geboekt via Booking. Met Booking heb ik nog nooit problemen gehad. Met airBnB is het altijd spannend afwachten.

https://m.youtube.com/watch?v=EP3tY_R38ks

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Knap hoor , jouw filmpjes , chapeau ! na vrienden op de fiets , nu vooral booking.com merk ik ... Hoe gaat het met de voeten na 500 km ? ik zie dat je onderweg je voeten wel eens verlucht , nog blaren ?

Hilde 2024-06-20 22:12:43

Gelukkig dat de ferry vanaf dit punt de oversteek maakte. Jaren geleden bij het oversteken van de Weser stuk terug moeten fietsen en de oversteek moeten maken via een brug. Fijn dat het je nog steeds lukt om een slaapplek te vinden al kost het wel enige moeite.

marga 2024-06-21 22:57:52
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.