Dag 50: Hjallerup - Dybvad: 19 km. / 1169 km.

Denemarken, Dybvad

Nog eens een dag zonder regen, meestal wel zwaar bewolkt.

Nog een Frans koppel op de fiets tegengekomen. Zij kwamen van Göteborg en reden nu terug naar Flensburg, waar ze vertrokken waren.

Om mijn voeten te sparen heb ik niet de voorgestelde wandelweg genomen maar het fietspad, dat was 3 km korter. En de (grote) banen lagen er zo kalm bij, zonder verkeer, dat ik dacht dat ik niet op de hoogte was van het vergaan van de wereld. Even later hoorde ik in een voortuin getier en geroep: hevige ruzie van een echtpaar achter de haag ... en ik was gerust gesteld: alles was nog zoals voorheen.

De laatste dagen in Denemarken zijn een beetje saai. Maar ik heb beter gegeten.

https://m.youtube.com/watch?v=aHeWsa4_MSs

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Jammer dat het een beetje saai voor je is, die laatste dagen. Alhoewel..... zo'n ruzie achter de haag lijkt me niet echt saai ;-) Ik ben in ieder geval blij voor je dat het droog is en dat je beter gegeten hebt. Hopelijk wordt het met de voeten ook weer beter. Bijna in Zweden, morgen laatste dag in Denemarken denk ik??! Succes verder!

Marjon P. 2024-07-17 20:00:14

Ik vind lopen heerlijk omdat je meer ziet dan wanneer je op de fiets zit, laat staan wanneer je in een auto zit. Maat op die lange saaie stukken, kun je toch maar beter fietsen. Nou ja, nog een goede 20 km en dan ben je in Frederikshavn. Hopelijk wordt het aan de andere kant van het water weer wat afwisselender. Het is in ieder geval weer iets nieuws.

franskesreizen 2024-07-17 20:56:34

Leuk filmpje. Prachtige omgeving. Wat nou saai? Fijn dat het wat beter gaat met de bevoorrading. Dat zal de voeten ook goed doen. Nog één etappe en je bent aan de overkant. Succes Paul.

marga 2024-07-17 23:00:00
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.