Dag 59: Bråmarken. - Trättelanda: 19 km / 1344 km.

Zweden, Västra Götaland County

Moeilijke dag.

Gelukkig vond ik toch voor de helft van de extra 14 km een lift zodat ik niet de volle 33 km moest doen.

De regen was ook weer present. Eerst nog schuilbaar in de bushokjes. Op 't laatste zat ik op een grindweg door het bos en moest ik schuilen onder een boom. Maar die had al zoveel water gekregen. Wanneer het onder de boom harder begon te regenen dan in de regen wist ik dat ik moest vertrekken.

Nu zit ik in een trekkershut. Het enige hier dat nog een beetje betaalbaar is. Ik heb alles: 4 bedden, frigo, kookplaat, potten en pannen alleen... bijna geen eten. De dichtste winkel (en Burger King) ligt op 11 km. Ik heb een zakje pinda's en mijn noodrantsoen sardienen hier binnengewerkt. Voor morgen blijft er nog een kleine chocolade- en muesli-reep en wat koekjes. En een appeltje. En dan 11 km.

In deze hut is ook geen stromend water. (Wel op het dak.) Ik sla de douche en het kousenwassen ook maar eens een dag over.
Vannacht als de duisternis het toelaat, pis ik wellicht gewoon van mijn terras want ik ben omringd door andere hutten, er is geen veilige achterkant.

Ik dacht dat ik al mijn foto's kwijt was. In mijn galerie alleen maar vage roze afbeeldingen. Database kapot? Smartphone herstart en opgeladen en dan bleek dat er tientallen foto's automatisch gemaakt waren. Door de nattigheid of ergens verkeerd op geduwd? Gelukkig dus niets verloren.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

wat een dag! Wens je morgen een beetje meer geluk en beter weer.

marga 2024-07-27 23:57:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.