Dag 47: Hobro - Rebild: 27 km / 1100 km.

Denemarken, Rebild

Hoe krijg je kletsnatte schoenen droog in één nacht?

Das heel simpel: dat gaat niet als je geen verwarming, haardvuur of haardroger hebt.
Daarom heb ik al mijn droge kleren terug in mijn rugzak geborgen en natte schoenen, natte broek en ander minder droog textiel weer aangetrokken. Anders loop je het risico dat wanneer het regent, al je kleren nat zijn.
Mijn schoenen heb ik in de voormiddag tweemaal kunnen uittrekken en zo droogt dat ook een beetje.
Hier in dit hotel heb ik een haardroger en die ga ik door mijn gewassen textiel en schoenen jagen.

Deze voormiddag bleef het droog. Daarna tweemaal onder een boom gaan schuilen en een beetje door de regen gelopen. De laatste halve kilometer kreeg ik ook nog wat. Als ik binnen zat viel er alweer nattigheid.

Vandaag heb ik weer drie maaltijden gehad. Gisteren avond ben ik nog een paar fastfoodtenten voorbij gelopen. Ik durfde niet binnen gaan omdat ik kletsnat was. Nogal moeilijk om eerst een grote kom te vragen om kledij uit te wringen.

In die zware regen gisteren moest ik opvallend veel plassen. Ik denk dat het bij mij gewoon binnen regende (of een omgedraaid zweeteffect?). Ik vroeg me nog af vanwaar dat water bleef komen. Ik had maar 1 petflesje water en een blikje cola gedronken.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Soms mag je wel eens een mentale klik maken en de voeten laten drogen .. In Ierland 2x een “klik” gemaakt en iets met wielen gebeld ipv de natte schoenen te gebruiken ( regen a volente) Hopelijk voor jou in Noorwegen het weer van zomer 2019 ( warm !) Veel succes nog ..

Gerda 2024-07-14 21:08:03

Paul je kunt een boekje schrijven over overlevingstips voor lange afstand wandelaars . Maar ik hoop dat je ons weer krijgt: 30 graden en altijd zon We beginnen morgen aan de ökumenische Pilgerweg. We hebben al gereserveerd voor een nacht op het hooi.

Marcel en Ine 2024-07-14 21:12:08

Merci voor de tips voor de voetenverzorging!

Kris V. 2024-07-14 22:06:44
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.