Dag 57: Uddevalla - Håby: 28 km / 1314 km.

Zweden, Munkedal

Tamelijk veel kilometers vandaag op bijna altijd grote wegen, met beperkt verkeer. Iedereen rijdt op de snelweg die hier vlakbij ligt, in dezelfde richting.

Ik heb driemaal moeten gaan schuilen tegen de regen maar schade bleef beperkt tot slecht humeur.

Ik merk toch al dat de nachten langer worden. Gisteravond brandden de straatlantaarns al om tien uur. En 's nachts blijft het meer donker. Beter zo want de gordijnen in de hotels kunnen niet altijd de kamer verduisteren.

Excuses deze keer voor de slechte muziekkeuze bij de video. Eens men slecht begonnen is ... moet men volharden in de boosheid! Volgende keer zoek ik iets moderner. Bach ofzo...

https://m.youtube.com/watch?v=mcO50lrsxM0

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Jouw tocht lijkt me meer een calvarietocht dan een pelgrimstocht....of is genieten voor jou synoniem van afzien ? It has to Hurt.....?

hilde.op.zoek.naar.mooie.plekjes 2024-07-24 20:57:12

Wat een schitterende foto van de wolken en de spiegeling in het water !! Zojuist het Belgisch programma gekeken met tourbus. Deze reis ging richting Noordpool, zij deden ook Zweden aan!

Jozien 2024-07-24 22:01:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.