Dag 25: Gnarrenburg - Bremervörde: 18 km / 583 km.

Duitsland, Bremervörde

Ik verblijf nu eens in een jeugdhotel (of jeugdherberg?) omdat daar soms nogal raar volk passeert: reizigers en trekkers. Ik zit hier bijna alleen en ik ben de enige rare!

Dit aftands stadje heeft het zowat gehad, denk ik. Deze middag toen ik een ijsje aan 't likken was in de shoppingstraat (nou ja) viel het me op dat er zo'n vreemde vogels en lelijk volk passeerde. Ook raar gezichten en vies gekleed. Of heb ik deze morgen te lang in de spiegel gekeken?

Mijn 1eurostukblaar op mijn linker voetzool heeft zich verplaatst van aan de middelste teen naar de kleine teen. Als ze zo verder migreert, valt ze er binnenkort van af. De pijn wordt draaglijk en de velletjes komen los.


https://m.youtube.com/watch?v=oiJmmiOcd7w

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Je zit al diep in Duitsland 🇩🇪 , het gaat hoe met je!

Hendrien 2024-06-22 21:33:06

Noord-Duitsland is best mooi hè?! Ik ben daar doorheen gereden op weg naar en terug van Scandinavië enkele jaren geleden. Ik neem aan dat je nu richting Wischhafen loopt om daar de Elbe over te steken? Ik hoop dat de blaren snel verleden tijd zijn, maar in ieder geval draaglijk!

Marjon P. 2024-06-23 12:04:29

Goedemiddag, ga je de Oresundbrön nemen van Kopenhagen Airport tot in Malmö. Is dat toegankelijk voor voetgangers ? Ik wens je veel stap plezier tot in Trondheim

Johan Decuypere 2024-06-24 17:00:36

De lange bruggen in Denemarken mag je niet te voet (of met de fiets) over. Ik kom helemaal niet in Kopenhagen. Ik doorkruis Jutland van zuid naar noord tot in Frederikshavn. Daar ferry naar Göteburg of Oslo. We zullen zien.

1cent1km 2024-06-24 19:08:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.