Van Villafranca Montes del Oca naar San Juan de Ortega. Ca 12km

Spanje, Barrios de Colina

Om 8u in de stromende regen vertrokken. Het was gelijk stijgen voor de komende 4 kilometer tot een hoogte van 1162 meter. Dat was aanpoten. Daarna was het 6 km dalen. Eerst via een brandgang door het bos en daarna nog 2 km naar het dorpje, waar ik in een klooster overnacht. Over de omgeving kan ik niet veel vertellen, want het was erg bewolkt en het regende voortdurend. Pas het laatste stukje werd het droog. Onderweg werd nog ff duidelijk gemaakt, dat Franco geen lieverdje was. Ik heb een foto gemaakt van de plek waar een hoop mensen zijn vermoord. Er is een gedenkteken.
Onderweg kwam ik Irene uit Canada weer tegen. Hoe kan het ook anders. Dit zal de laatste keer zijn, want zij loopt nog 6 km verder naar een hotel. Dat zal ik morgen niet inhalen, dus hebben we afscheid genomen.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Och wie schön! Fast alles "flach" und nur ab und so Bilder von Bergen. Kiek, mooi om te zien waar Pelgrims zich zoal doorgeen, langs en overheen moesten begeven , echte pelgrims waardig, want ontbering was natuurlijk in die tijd troef, i.t.t. tot alles wat er nu wordt aangeboden. Desondanks, ik begin er niet aan en dus knap dat jij er wel aan bent begonnen. Veel wandel-plezier en op naar het eindpunt Grtjs/Jan

Broertje Jan 2021-09-14 19:57:33

Hoes't trouwens met "dei Pees"?? Rekken en strekken geholpen, want je hebt toch maar mooi 12km weggesloft

Broertje Jan 2021-09-14 19:59:40

Weer een dag gelopen. Geen pijn meer met het lopen Willie? Zijn de temperaturen nog orima ondanks fe regen?

Rinie 2021-09-14 20:58:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.