Laatste dagje op camping Park Umag

Kroatië, Umag

Vanochtend haal ik broodjes bij de kiosk en eten wij alvast ons ontbijt en fietsen van de ene hoek van de camping naar de andere en zelfs een klein stukje buiten de camping, langs het water.

Toen wij terugkwamen lagen de jonge mannen nog in de tent en hebben wij ze met een grote bol met knakworsren laten brunchen.

Dagje zwembad en een beetje zonnen volgde.

Rond 7 uur zijn we opgefrist voor heel even want het is nog heel warm. We zijn gaan uiteten met z'n 7en bij Gostionica More, net buiten de camping. Edwin en de jongens hadden een mega vleesschotel voor 3 personen en alles opgegeten, ik genoot van een tonijnsteak. Wat een porties worden hier geserveerd zeg.

Terug op de camping met z'n allen nog een ijsje toe. Vince en Jens gingen nog weer naar het volleybalveld en wij drinken nog een koffie en thee bij een tentje en sluiten de dag af met een wijntje.

Morgen weer verder op, waarheen is ook voor ons nog een verrassing.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.