De vakantie is "aan"

Duitsland, Manching

Zomervakantie 2024 is 'aan' iets voor half 10 is Vince er, we laden de laatste spullen in en om 10:00 rijden we weg en zwaaien we Bjorn uit. Edwin had een collega gesproken die campertips had gegeven wat de moeite waard is om te bezoeken.
Degene in Duitsland bij Karlstadt is niet meer beschikbaar, blijkt nadat Edwin onderweg even belt of er plek is, dus kijken waar we dan terecht gaan komen

Even na 12 uur zoeken we een parkeerplaats om even boterhammen te eten en de trek weer te stillen.

De jongens willen het liefst zolang mogelijk rijden met de hoop dat we in Oostenrijk aankomen. Het is prima weer om te rijden. Meest licht bewolkt, af en toe wat druppels op de voorruit en heel soms prikt de zon door het wolkendek.

Om 18:15 parkeren we de camper op een grote gratis camper-parkeer-plek bij Manching . Er staan misschien wel 20 campers .

We drinken even wat bij de camper, de jongens gaan volleyballen. Als alles opgedronken is lopen we om een uur of 7 naar Gasthaus im Sportpark voor een hapje eten.

We eten schnitzel (Wiener, Jäger en champignon rahmsaus met pommes of spätzle) en een koud drankje.
We worden aan de praat gehouden door een gezellige praatlustige local die foto's van ons 4en heeft gemaakt.

Op de terug weg weer door het park gelopen waar de jongens even hun energie kwijt konden in het klimrek en andere toestellen.

We lopen langs een benzinestation , om de hoek bij de camperplaats, waar we ijsjes scoren, winkelbediende vraagt of we de overgebleven broodjes willen meenemen anders gooit hij het weg. Daar zeggen we geen nee tegen en plaatsen ook een bestelling om morgenvroeg vers gebakken kaiserbroodjes te kunnen afhalen.

Bij de camper gaan de jongens nog ff badmintonnen en volleyballen en drinken we thee en koffie met gezelschap van wat prikkerige muggen, de muggenspray wordt flink ingezet.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Een super fijne gezellige en mooie vakantie met je mannen!

Gerrie 2024-08-03 21:37:41

Heerlijk, lekker op vakantie. Lekker gegeten zo te zien? Morgen door naar Oostenrijk of gaan jullie al verder?

Sonja 2024-08-03 21:38:22

Zijn Jens zijn tranen weer opgedroogd 😭 haha wat een stel! Goed begin zo van de vakantie! Heerlijk genieten met z’n vieren!

Karin 2024-08-03 21:57:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.