Orlando dag 2

Verenigde Staten, Union City

De jongens hebben vandaag zelf hun dag gepland. We rijden richting Nona Lake voor een dagje hoogte- en waterplezier. Francky en ik dachten een alternatief programma te doen maar het is er gezellig zitten en leuk om te kijken. Op een deel van het Lake gaat er een wakeboard competitie door. Geen boot maar een soort draaimolen van kabels trekt de wakeboarders over het wateroppervlak en ze tonen hun beste kunstjes. Roel had ook graag een nieuwe wakeboard-ervaring opgedaan maar vandaag is het aan de echte professionals en geen mogelijkheid voor de beginnende wakeboarders.

Aan de andere kant staat een hoogteparcours waar de gasten mee gaan starten. Het is snikkeheet en t-shirt zijn al nat bij het aandoen van de gordels … op het hoogste niveau zijn ook de meest uitdagende hindernissen, Vic en Roel slingeren gezwind van de ene kant naar de andere. De gordel van Vic zit niet goed en hij laat me weten dat ik van hem geen kleinkinderen moet verwachten. Roel gaat iets bedachtzamer te werk. Chelsea blijft cool en overbrugt heel wat afstand en Karel kiest vooral voor de laddertjes, hij heeft dan ook zijn figher fighter t- shirt aan. Na een uurtje komen ze naar beneden, rood als tomaten. Ze springen snel in hun zwemkleding en starten op het floating aquapark en ernaast want het water heeft een heerlijke temperatuur. Wij drinken iets fris en nemen wat foto’s.
Als ze er genoeg van hebben gaan we een broodje eten en doen we nog wat boodschappen voor de maaltijd van het laatste duo: Francky en Vic maken spaghetti!
Bij thuiskomst springt Vic eerst nog eens in het zwembad. Roel maakt nog een milkshake en als Vic uit het water komt is de saus al klaar.
17u tijd om te wijnen. Francky heeft een roseetje gekocht. De chateau St Michelle is gene wereldwijn … maar kan er mee door.
We spelen nog een spelletje hartenjagen en dan komt souschef Vic in actie! Morgen moeten we dit schitterende huisje verlaten en gaan we eens een kijkje nemen bij David Beckham en staat er een andere spannende verrassing voor Roel op het programma.

De Mama

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Ik krijg al hoogtevrees, alleen al van naar de foto's te kijken. Echte avonturiers.

Hilde 2024-07-20 08:15:04

Ziet er tof uit! Zou ik ook graag doen 😘

Ann 2024-07-20 08:36:33

Heel leuk... om naar te kijken 😃!

Evelyne 2024-07-20 10:32:43

Alleen maar leuke dingen 🥰

Annelies 2024-07-20 19:41:47

Super,echte acrobaten!

Mariette 2024-07-20 20:19:07

heel tof om dit te doen

johny en christien 2024-07-25 20:41:46
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.