Dag 20: wandelen rond de Pantà de Boadella

Spanje, Llançà

We vertrekken voor een mooie rit over B wegen door het achterland naar het Pantà de Boadella. Het is een stuwmeer in de rivier de Muga en ligt bij de plaats Darnius. Eerst een kop koffie en dan voor een wandeling in de heuvels en langs het meer. Het wordt niet makkelijk. Eerst lopen we in de schaduw van de bomen maar na een paar km wordt het pad steeds smaller en meer overwoekerd met doornplanten. Zonder machete kunnen we niet verder en moeten de tocht aanpassen. Via de hoofdweg naar het prachtige meer en dan langs de oever terug. Zonder schaduw bij 35 graden valt het ook nu niet mee. Gelukkig hebben we water bij ons en gloort aan het eind de beloning, ijskoud bier (maar wel 0.0). Zie de wandeling op https://www.relive.cc/view/veqzQGoLKB6

Op de terugweg nog boodschappen doen bij de Carefour en een rustige avond op het balkon, waar de flamengo dansers 💃 💃💃 voor ons optreden.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.