Klaar voor de terugreis

Verenigde Staten, Fort Snelling Unorganized Territory

Hi familie vrienden en collega's!

Wij zitten klaar bij de gate in Minneapolis om straks het vliegtuig terug naar Nederland (even langs Frankfurt) in te gaan. We hadden nog makkelijk een paar weken kunnen blijven zoals jullie aan onze gezichten kunnen zien. Maar de plicht roept. πŸ˜‰

Vandaag hadden we mooi nog de tijd om de Mall of America te bezoeken. Een gigantisch gebouw met drie verdiepingen. Met winkels, eetgelegenheden, een pretpark en een zee aquarium.

Wat een onwijs groot winkelcentrum, dat hebben we nog nooit gezien in Amerika. Maar helaas ook hier veel leegstand. Het grote verschil met de andere centra die we gezien hebben is dat ze het hier netjes opgelost hebben door de deuren en ramen te beplakken, waardoor het niet heel erg op valt.

Het pretpark is het hart van het centrum. Leuk om te zien, het is eigenlijk een hele grote kermis inclusief verschillende achtbanen.

Het aquarium hebben we niet van binnen gezien, daar vroegen ze een mega toegangsprijs voor waarvan wij dachten dat het nooit zo groot en interessant kon zijn om die prijs waar te maken.

Er zaten een aantal hele grote vestigingen van Zara, H&M, Macy's, Nordstrom enz. Bijna allemaal drie verdiepingen. Verder ook nog wel aardig wat kleinere specialistische winkels. Nu maar hopen dat de rest weer gauw vol komt en dat het centrum niet alleen blijft bestaan vanwege het pretpark.

We bedanken jullie bij deze voor het meereizen en jullie leuke en positieve reacties! Het was gezellig dat jullie er bij waren. Speciale dank aan Karin en Arjan die voor Puk hebben gezorgd, dat gaf ons een gerust gevoel. πŸ™πŸ»

Tot gauw allemaal en dan weer in levende lijve πŸ‘‹πŸ»πŸ’

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

πŸ˜œπŸ€—πŸ€­

Joyce 2024-08-17 08:55:03

Goede vlucht terug. Voorlopig moeten jullie het weer doen met herinneringen.

Hetty 2024-08-17 10:55:06

Hier is het beter? Mooie reis. Wat blijft is een zoete herinnering.

Leo 2024-08-17 13:01:01
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.