Een zonnige en droevige dag!

Verenigde Staten, Atlantic City

We maken er een combi van vandaag. Vanmorgen gaan we naar het strand. Rond de middag gaan we terug naar het hotel. Halen ergens een lunch. Vervolgens lopen we door naar het zwembad. Daar kunnen we het zand afspoelen, en ook nog even van de zon genieten.

Terwijl we op het strand van de zon genieten krijg ik een appje in onze familie app binnen. Een lieve neef van mij, die in veel jeugdherinneringen terugkomt, is afgelopen maandag tijdens een motorreis door Amerika bij een ongeluk om het leven gekomen op de Blue Ridge Parkway. Dit komt wel even binnen! Een hele dikke schaduw op deze stralende dag.Het blijft de hele dag een beetje door ons hoofd spoken.

We proberen er nog wel wat van te maken. Deze laatste dag in het Tropicana, is er een die ongeveer hetzelfde als de laatste paar dagen.
Alleen een combi van alles. Dus na 3 uurtjes op het strand verkassen we naar het zwembad. Daar blijken toch alle voorzieningen gratis. Dus we nemen een daybed in de zon, aan de rand van het zwembad. Lekker ontspannen op een comfortabele manier. We hebben een andere badjuf en badmeester, en die laten ons lekker tot 5 uur genieten van de zon en het zwembad.

Opnieuw even opfrissen en omkleden op de kamer. Dan weer even iets te eten zoeken en nog een laatste avond Tropicana Casino.
Dan wordt het aftellen voor de terugreis.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

He bah wat verschrikkelijk van je neef, gecondoleerd! 😘 Geniet nog even van de laatste momenten!

Sharon 2024-09-12 07:05:05

Dank je wel, Sharon. We proberen idd nog wel te genieten.

lee-en-han-reizen 2024-09-12 14:43:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.