Maar weer een dagje strand.

Verenigde Staten, Atlantic City

Gisteren genoten van zon, zee en strand. Het is nog steeds mooi weer, dus gaan we dat vandaag gewoon weer doen. Het is geen straf in ieder geval! We halen nog even een lekkere lunch, een zelf samengestelde salade p/p deze keer. We komen de dag wel weer door.

Het was lekker weer de hele dag. Op slechts 1 enkele plaats was er een strandwacht. En Leon had op zijn wandeling een waarschuwing gezien, om niet het water in te gaan i.v.m een mui. Dus als mensen toch het water in gingen werden ze al snel door de strandwacht gemaand eruit te komen. Men mocht slechts de zee in vóór de plek waar de strandwacht zat.

Vanmiddag was er zoveel wind, dat als je even niet op je spullen lette, deze zomaar onder een laag zand konden verdwijnen. Nadat we van het strand afliepen, kwamen we in elke opening van ons lijf wel zand tegen. Morgen misschien toch een dagje zwembad??

Zo meteen naar een hapje eten op zoek. En de rest van de avond ons weer vermaken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.