En we gaan weer aftellen!!

Nederland, Harmelen

Het vertrek voor onze reis naar Noordoost Amerika en Canada komt met rasse schreden dichterbij. Aanstaande donderdag, 22 augustus, vertrekken we, via Dublin naar Boston.

De koffers liggen nu nog open, maar zijn grotendeels vertrekklaar. De krant is voor ruim drie weken "on hold" gezet.
Vandaag de laatste grote was gedaan, en heerlijk in het zonnetje gedroogd. De bedden zijn verschoond, er is al intenief gestofzuigd door manlief, de vissenkom is schoon, de meeste planten zijn van water voorzien enz. enz.

De komende paar dagen blijft de temperatuur behaaglijk en vergelijkbaar met de temperatuur in Boston, maar ook met een groot deel van de route daarna. Tenminste, dat haal ik uit de weersvoorspelling van diverse stopplaatsen onderweg.

Ik moet maandag en dinsdag nog werken, dus woensdag wordt nog een rommeldagje met diverse afspraken om mijzelf ook reis-klaar te krijgen. :-)

Mijn volgende verslag zal ik op de dag van vertrek schrijven, en daarna post ik weer dagelijks een verslag met bijbehorende foto's. Ik hoop dat er weer wat meelezers net zoveel plezier aan de reis gaan meebeleven.
Tot de 22e in ieder geval.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.