Las Vegas (15 km)

Verenigde Staten, Las Vegas

Vandaag rijden we niet veel, we blijven in Las Vegas. Eerst gaan we naar de Fremont Street, de overdekte uitgaansgelegenheid met diverse winkels, cafés/bars en een slide-baan. Een viertal stalen kabels zijn door de hele straat gespannen en daar kun je in een veiligheidstuigje naar beneden roetsjen. Kostbare aangelegenheid, 75$ voor 30 seconden roetsjen! Wel een mooi gezicht als mensen met hun selfie camera naar over ons heen glijden. We halen in deze straat eerst ons ontbijt in, want we hebben inmiddels wel trek gekregen. In de overkapte straat zijn over de hele lengte led-panelen aangebracht en afhankelijk van de muziek worden er verschillende soorten projecties vertoond. Mooi gezicht. Na een heerlijke Frappochino bij Starbucks rijden we verder voor een kort bezoek aan de Pawn-shop van Rick, Corey, Chumlee en The Old Man (inmiddels overleden). Geen van hen is aanwezig, is misschien ook niet nodig. Hun serie is een van de beste langslopende real-life soaps van de Amerikaanse televisie en ik denk ook verder in de wereld. Dus aan klanten (en geld) geen gebrek.

We kunnen niet in Amerika zijn geweest zonder een outlet te hebben bezocht. Daar we de afgelopen weken voornamelijk de parken hebben bezocht zijn we ook niet echt in de buurt ervan geweest. Rob is niet erg van het winkelen, maar gaat, zo sportief als hij is, toch mee. Maar ja, bij de ingang pakt hij het eerste beste bankje en zegt: “ik hoor wel als jullie klaar zijn, hè”. Na wat hoogstnoodzakelijke kleding, schoenen en tassen te hebben gekocht, ziet Yvonne nog wat leuke kleding voor Rob. Hij wordt er uiteindelijk toch bijgesleept, maar er tot aanschaf wordt niet overgegaan.

Na een kleine 2 uur in de outlet is het mooi geweest en keren we terug naar ons hotel. We besluiten alvast onze koffers gereed te maken want morgenochtend gaat de wekker heel vroeg, om 7 uur vertrekt ons ✈️. We moeten ook onze voedselvoorraad nog afbouwen, een paar biertjes, een aangebroken fles wijn,,een zak chips en wat salami. Bij elkaar een hele maaltijd, niet erg gezond maar goed uit eten is dat hier ook niet😊. Daarna gaan we nog voor een wandeling naar buiten. We lopen langs de Sphere, die we vanuit ons hotel konden zien, maar dat blijkt toch nog verder dan gedacht. De voorstellingen die op het gigantische Ledscherm worden geprojecteerd zijn fantastisch om naar te kijken. Kijken of de foto’s zijn gelukt! Daarna lopen we via de Venetian Resort (klein Venetië) met gondels, via de strip terug naar ons hotel. In het casino wordt nog wat geld verloren voordat we naar bed gaan.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.