Kanab (rustdag, 0 km😊)

Verenigde Staten, Kanab

Vanochtend hebben we om 9.30 afgesproken voor het ontbijt, kijken of Yvonne weer van de partij is. En jawel, ze staat fris en fruitig klaar om mee te gaan, maar nu zonder Rob! Rob is out of action met dezelfde klachten als Yvonne. Toch misschien iets verkeerds gegeten? We weten het niet. Gelukkig voelen Jacqueline en ikzelf ons goed, hopen dat dat zo blijft.

Er valt verder vandaag niet veel te melden en dus ook niet te laten zien (geen foto’s, nou 1 foto dan). We blijven bij het hotel, zitten ‘s middags aan het zwembad en lezen een boekje of verkoelen wat in het zwembad. Het is te hopen dat Rob morgen weer OK is, want op de planning staat Zion National Park.

Rest me nog te melden dat er hier in de Parry Lodge een waardeloze internet verbinding is. De WiFi geeft een goede signaalsterkte, maar de hoeveel data is zeer beperkt. Regelmatig valt de verbinding weg en zelfs met het openen van mijn dagboekprogramma wordt de slechte kwaliteit al gemeld. Ik vraag mij af wat John Wayne hier van zou hebben gevonden? Mijn verslag met een paar foto’s wordt helemaal niet verzonden, dat moet via onze telefoon. Goed dat we daar een US simkaart hebben met onbeperkt data.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Heerlijk toch zo'n rustige dag, en lekker luieren aan het zwembad. Hoop dat jullie reis genoten snel weer opknappen. Geniet er lekker van vandaag en ik ben weer benieuwd naar jullie volgende avontuur.😘

Simone 2024-09-02 18:07:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.