Gaan we morgen spijt hebben?

Verenigd Koninkrijk, Gairloch

Als we uitchecken in het hotel vraagt de dame van de receptie wat onze dag brengt vandaag. Verder naar het zuiden over de NC500 zeggen we. Goed dat je hem in die richting doet, zegt ze. Wij hadden zelf ook al door dat de oostkust minder mooi is.

We rijden inderdaad weer door een adembenemend mooi landschap. Bij Corrieshalloch Gorge National Nature Reserve maken we een wandeling naar de waterval, die zie je vanop een hangbrug over de kloof.

Onderweg krijgen we een regenbui. Later kunnen we droog picknicken maar moeten we, we zijn wel klaar met eten, toch snel inpakken omdat het weer begint te regenen.

De camping, op een mooie ligging in de duinen is prachtig. Bij aankomst is het mooi weer, we kijken nogmaals naar de weersverwachting voor vannacht en morgenochtend, buien, regenbuien en nog meer regen.
Met spijt beslissen we om toch maar een hotel te nemen. We zullen zien of we morgenochtend nog meer spijt hebben of we blij gaan zijn . . .

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.