'Page' met al z'n mooie plekken

Verenigde Staten, Glen canyon National park

Van Grand Canyon naar Page.


We moeten de weg aanhouden dwars door de Grand Canyon om bij onze volgende bestemming te komen; Page. Op de weg door de Grand Canyon komen we nog een aantal uitkijkpunten tegen waar ze schitterende plaatjes beloven... Uhm, vandaag even niet(s). We zijn opgestaan met super slecht weer, koud, bewolking en regen! En al de wolken vinden het lekker om samen knus IN de Grand Canyon te gaan zitten. Voor ons levert het wel bizar mooie plaatjes op, we hebben tenslotte gisteren al van al het moois super genoten. Maar ik kan me voorstellen als dit je 'Grand Canyon day' is, je even flink wil ....

Onderweg blijven de donderwolken ons achterna zitten wat weer een mooi panoramaatje oplevert. Helaas was ik te laat voor de bliksemflits... Maar die moet je er maar bij bedenken!

Gelukkig weten we de donkere wolken achter ons te laten. En komen we rond de middag aan in zonnig Page. Hier kunnen we ook ons geluk niet op. We nemen een kijkje bij de 'Glen Canyon stuwdam'. Deze is opgetrokken midden in de Colorado River en zorgt voor het grote 'Lake Powell'. Het op een na grootste stuwmeer van Amerika. Lake Powell ligt in het 'Glen Canyon National Park'. Met prachtige plekken, teveel om op te zoeken, dus wij houden het bij Horseshoe Bend. Een natuurlijke kromming van de Colorado River. Echt waanzinnig om te zien van bovenaf!

Na al dit moois zijn we wel een beetje verzadigd voor vandaag! We gaan opzoek naar een plekje om ons 'kamp' op te slaan.
Louis had al een RV-park gemaild maar die was vol. Dan door naar het volgende RV-Park. Deze ligt blijkbaar in een National Park; 'Wahweap'! En wat treffen we het hier. We mogen denk ik van geluk spreken dat we op het andere park niet terecht konden. We hebben super leuke ruime plekken, met picknick tafel én 'fire pit' en ook nog eens een grandioos uitzicht op Lake Powell! Dat wordt morgen weer een feestje om bij wakker te worden!




Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Heel tof!! Btw.. Toffe hoed Louis;)

Danny! 2016-05-10 16:51:30

Wat een geweldige mooie reis maken jullie. Super mooie foto's en op deze manier reis ik een beetje met jullie mee.

Manja 2016-05-10 21:44:27

Wat een verwennerij om dit alles te kunnen zien in 't echie! En met die prachtige foto's kunnen wij meegenieten! Het is iedere keer weer een geweldige verrassing wat we te zien krijgen. En steeds is het: wordt vervolgd.....

mam en pap Hokke 2016-05-10 22:53:56

Ha lieverds Bijzonder mooie plaatjes. En blijf schrijven. ......Misschien een keer een boek schrijven? ???😊😊😊

Slootsie 2016-05-23 20:31:50

Tekst hiervoor was bedoeld voor bij de sprookjeswereld 😕

Slootsie 2016-05-23 20:33:42
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.